yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenleri derece önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni kapısı kısaca (yangın bapsı dır.  Güvenle ve inceden inceye üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi arsa verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni bapsı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda bayağı içli davranışları sergilemektedir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dışa yakın açılan ürkü pas kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın cihetı nöbet yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrol altına düzenınması kolaylaşır ve henüz okkalı beis vermesi önlenir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye esenlanabilir.

Kanatlar zarfında mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı ciğerin bindi plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi gereken en önemli öge panik pas ile uyumlu olması, ürkü bara kısaca yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin havaia düşmesidir.

Yeni veya ezelî binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere gereğince üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kadar soruların kanatıtlarını düşkünlük ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla sıkı bir şekilde denetimleri gerçekleştirilen yangın merdivenleri betonarme bünyelara için çok daha hafif ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Bu kadar yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu üzere kriterlerin dikkate kırmızıınarak zaruri nüshada yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Bina ciğeri yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmış olmalıdır. Başkaca, yangın merdivenlerinin tekdüze hizmetının yapılması ve dayanıklı olmalarının sağlanması önemlidir.

Dolgu kullanılarak kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair uzman personelimiz aracılığıyla kaleme aldatmaınan bu makalemızda;

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım teamüllemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya Yangın Kapısı Fiyatları yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen işleyiş sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran elan azca tercih edilmesinin nedeni insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut balans kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page